Una masia del s. XV, ubicada al número 2 del carrer de Judea, a Sant Genís dels Agudells, amaga diversos tresors a l’interior. És propietat de la família Palmero, una nissaga d’artistes que comparteixen les seves obres amb el públic, des dels anys 70.

Quan la família Palmero va recuperar aquest espai, “estava ruïnós”. De mica en mica el van rehabilitar fins convertir-lo en una “casa d’artistes”.

Una de les coses més satisfactòries és poder compartir aquest espai amb els veïns. Obrir les portes d’aquesta masia i que la gent gaudeixi de la nostra obra.
Alfredo Palmero, artista

Actualment, la col·lecció permanent del Museu Palmero consta de 125 pintures realitzades pel pintor Maestro Palmero, el primer dels artistes de la saga. Les pintures estan dedicades als personatges d”El Quixot’. L’espai conté, però, altres col·leccions amb temàtiques molt diverses, com ‘Les Menines’ de l’Alfredo Palmero, una de les col·leccions que criden més l’atenció dels visitants.

Visites concertades, a porta tancada

La majoria de les obres de l’Alfredo Palmero estan exposades en galeries d’altres països Europeus. De fet, l’única galeria on es poden visitar les seves obres a Barcelona és el Museu Palmero, on té el taller. L’espai funciona a través d’un servei de visites concertades.

És una visita a porta tancada, on l’experiència és única per als visitants. Els atenem personalment i valoren molt la proximitat.
Alfredo Palmero, artista

Per contractar aquest servei només s’ha d’accedir al web del museu o al portal de Barcelona Turisme. Els horaris, asseguren, són completament flexibles.