Aquest dissabte s’ha dibuixat al carrer el mural ‘Diversity’, una obra d’art urbà de 300 metres quadrats que representa una cara gegant feta amb retalls d’altres retrats. Situat a la Gran Via de les Corts Catalanes amb el carrer de la Ciutat de Granada, el projecte s’ha creat a terra i és efímer. El mural té com a objectiu defensar la inclusió laboral i animar les empreses a incloure treballadors diversos independentment de la seva ètnia, classe, gènere, edat o també si tenen alguna discapacitat intel·lectual.

El mural ‘Diversity’ és el tret de sortida de la campanya Treballem +B, un projecte de l’entitat Barcelona+B que vol fomentar la inclusió en l’àmbit laboral a la ciutat. L’esdeveniment està dirigit per Casa Carlota, el primer estudi de disseny que inclou persones amb discapacitats intel·lectuals entre els seus professionals.

Art urbà a Barcelona, un passeig per una selecció de murals a la ciutat | MAPA
Et proposem un passeig virtual per més de seixanta murals d’art urbà que hi ha als 10 districtes de Barcelona

Reivindicar la diversitat al món laboral

Durant la jornada també s’ha fet un taller d’activitats en què els participants han creat els seus retrats a partir d’un collage amb fotos de diferents persones, com el mural. “Aquest collage ha sortit de fotos de gent de la ciutat de Barcelona. Hem fet un gran procés creatiu amb trossets de tothom“, ha afirmat Joan Teixidó, director creatiu de Casa Carlota.

Un mural de 80 metres quadrats contra el silenci i l’oblit de les migracions al Mediterrani
L’artista urbà algerià Set és l’autor en aquesta edició del mural, que durant set anys ha comissariat l’entitat Jiser Reflexions Mediterrànies