[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Cavalcades de Reis als barris 2019: recorreguts i horaris (MAPA)” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/cavalcades-reis-barris-barcelona|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

La cavalcada dels Reis d’Orient pels carrers del centre és la més gran i multitudinària, però no l’única. A Barcelona hi haurà aquest dilluns prop de 20 cavalcades més, que recorreran tots els districtes per portar la màgia i la il·lusió a tots els racons de la ciutat, i perquè Ses Majestats recullin les darreres cartes. Això també causarà innombrables talls de trànsit.

A Nou Barris, els reis arribaran en tren a l’estació de Torre Baró. Allà els rebrà una comitiva amb el patge reial i començaran un recorregut pels principals carrers del barri fins arribar a la plaça Major on, a les 18 h, es farà un espectacle de benvinguda per a Ses Majestats. Tot plegat es preveu que finalitzi cap a un quart de vuit del vespre.

Al districte d’Horta-Guinardó trobareu una de les cavalcades més llargues. Començarà a les 16 h amb un espectacle infantil a l’avinguda Mare de Déu de Montserrat, i recorrerà els barris del Baix Guinardó, Can Baró, el Carmel, Horta, la Font d’en Fargues i el Guinardó fins acabar a a la mateixa avinguda poc abans de les 20 h. A banda d’aquesta, en aquest districte també hi haurà cavalcades a Sant Genís dels Agudells, a Montbau i a la Teixonera.

Sants-Montjuïc i les Corts comparteixen cavalcada. Començarà a les 17 h, a la plaça de Comas, amb un espectacle de teatre explicant el viatge dels Reis, i des d’allà farà un recorregut fins als jardins de Can Mantega, on també hi haurà espectacle i xocolatada. A més, dins del districte de Sants-Montjuïc, els veïns dels barris de la Marina també tenen la seva pròpia cavalcada.

A Sant Andreu, a partir de les  17 h hi podreu anar trobant comitives reials a Trinitat Vella, a Sant Andreu i la Sagrera, al Bon Pastor i al barri del Congrés i els Indians. A Sant Martí, Ses Majestats faran gala de la seva màgia per poder ser a l’Eix Prim, al Clot i el Camp de l’Arpa i al Poblenou.

Les últimes a fer-se seran les de Sarrià-Sant Gervasi. A Sarrià, de 15 h a 18 h hi haurà recollida de cartes a la seu del districte, però la cavalcada no començarà fins a les 19 h, des de l’escola de les Salesianes. I a Sant Gervasi, ho farà una hora més tard, a les 20 h, de la plaça de la Bonanova. Ses Majestats però, hi seran ja des de les 18 h per arreplegar les cartes dels més petits.