Milers d’espectadors han quedat embadalits amb l’actuació dels històrics Kraftwek, que els ha reptat a ser autèntics robots. Amb l’ajuda d’unes ulleres blanques de 3D , el públic ha experimentat un espectacle futurista inèdit en tres dimensions acompanyat de llums de colors radioactius. Fins i tot, els assistents s’han submergit en un viatge a l’espai exterior amb satèl·lits i lluites de naus interespacials.

Pet Shop Boys tornen aquest dissabte a la nit

El discjòquei Angel Molina, que va estar en la primera edició del festival, serà l’encarregat d’obrir aquest dissabte el Sónar Club, just abans dels britànics Pet Shop Boys. Les icones del Regne Unit hi tornaran després d’una primera actuació dijous passat davant de 10.000 persones. Els Pet Shop Boys tornaran a la càrrega amb els seus èxits dels anys 80 i avançaran temes inèdits dels seu pròxim àlbum ‘Electric’.

Pel que fa al Sónar Pub d’aquest dissabte, el públic espera l’actuació dels californians Jurassic 5, que captivaran els amants del hip-hop. El Sónar de Dia estarà ple de música amb el show de Skip&Die, els americans Chromatics, la creativa discjòquei Fatima Al Qadiri, el japonès Kidsuke, els sorprenents Tiger Menja zebra i els islandesos Samaris, entre molts altres artistes.