Unes 700 persones van apropar-se ahir al Barts per veure Lucinda Williams en un format que la cantant de Louisiana titula al seu web com a molt íntim. En principi havia de cantar només amb el seu guitarrista de capçalera, Doug Pettibone, clau per evocar els espais oberts de llargues carreteres que s'associen mentalment al country. Al final però s'hi va afegir també el baixista David Sutton. Als seus 60 anys, Lucinda Williams va demostrar estar en plenes facultats... El concert va començar amb dos temes del seu disc més celebrat 'Car wheels on a gravel road'. Els seguidors de fa temps de Williams van estar de sort, perquè el repertori va incidir especialment en aquest vell i molt elogiat treball. Van sonar temes de gairebé tots els discos, fins i tot algun amb més de 20 anys, com 'Pineola', i alguna cançó encara per enregistrar. "Penúltim concert del festival de Guitarra de Barcelona. El de Paco de Lucía aquest diumenge a l'Auditori Fòrum, posa punt final a la vint-i-quatrena edició. Us ho ha explicat Victor Giralt Jonama."

Alguns temes inclosos al repertori del concert:

‘Can’t let go’ – ”Metal firecracker’ – ‘Pineola’ – ‘Lake Charles ‘- ‘Stonaway’ – ‘Copenhagen’ – ‘I envy the wind’ – ‘Overtime’ – ‘I lost it’ – ‘Drunken angel’ – ‘Come on’ – ‘Essence’ – ‘Joy’ – ‘Honey bee’.

Aquest ha estat el penúltim concert del Festival de Guitarra de Barcelona. El de Paco de Lucía aquest diumenge a l’Auditori Fòrum posa el punt final a la 24a edició.