Un any més, el Mercat del Clot torna a ser el punt de trobada de la 6a edició de la Porkada del Clot, una jornada festiva per a tots els públics que gira entorn el capgròs del Pork del Clot i que inclou degustacions gastronòmiques, tallers infantils, música i foc.

La festa ha arrencat a les 11 h del matí amb una cercavila al so dels Bastoners del Clot i acompanyat per la batucada dels  Diables del Clot. El recorregut, que ha anat des del carrer del Rosselló fins a la plaça del Mercat del Clot, ha comptat amb la participació d’altres bèsties populars de raça porcina com La Verreta i Lo Tossino arribats des de Tàrrega i, també, amb la col·laboració de l’Orfeó Martinenc. En arribar al Mercat, els Gegants del Clot han fet una mostra de balls i els nombrosos veïns que s’hi han apropat ha pogut gaudir d’una oferta de tapes gastronòmiques basades en el porc.

Porkada del Clot

A la tarda la festa continuarà amb el Porkatapes, un recorregut amb degustació de tapes per diferents bars del barri. Tampoc no hi faltarà animació a la plaça del Mercat amb música en directe a càrrec del grup Nothern Clot. La jornada tancarà amb un correfoc a les 20 h protagonitzat pel Pork del Clot i la Fera d’Olost.