concert BAM
Foto: Christian Bertrand

Les entrades per a la Mercè 2021 ja es poden començar a reservar al web que ha habilitat l’Ajuntament de Barcelona. Un any més, les mesures i les restriccions anticovid obliguen a restringir l’aforament de les més de 500 activitats que hi ha programades.

Com es poden reservar les entrades?

La reserva d’entrades serà esglaonada. Aquest dimarts estaran disponibles les localitats per als festivals BAM i Acció Cultura Viva. El dia 15 hi haurà disponibles les entrades del Mercè Música i el dia 16, per a les activitats tradicionals i el Mercè Arts de Carrer. Podràs fer la reserva de les entrades a través del web de la Mercè o de l’aplicació mòbil.

50.000 entrades per als concerts de la Mercè 2021

Entre el 23 i el 26 de setembre, la Mercè 2021 té programades més de 500 activitats, en 23 espais diferents. Degut a les restriccions anticovid, l’aforament màxim serà de 3.000 persones i el públic haurà d’estar assegut. En el cas dels concerts, hi ha previstes més d’un centenar d’actuacions musicals —en el marc del BAM, el festival Acció Cultura Viva i el Música Mercè— i 50.000 entrades disponibles.