inscripcions cavalcada reis 2024 barcelona

Les inscripcions per a la Cavalcada de Reis 2024 de Barcelona ja estan obertes. Des del 23 d’octubre i fins al 23 de novembre al migdia, aquells ciutadans que ho desitgin poden apuntar-se per participar en el sorteig que escollirà els patges de carrossa i de benvinguda, els assistents del seguici i els col·laboradors tècnics que acompanyaran Ses Majestats els Reis d’Orient quan arribin a la ciutat el 5 de gener.

On inscriure’s a la cavalcada de Reis 2024?

Tal com recullen les bases publicades per l’Ajuntament de Barcelona, poden participar en la cavalcada de Reis els menors d’entre vuit i 17 anys (complerts l’1 de gener del 2024 i amb l’autorització dels seus tutors legals) i també els majors d’edat. Només s’admet una inscripció per persona, que es podrà fer per diverses vies:

  • Al web de l’Ajuntament de Barcelona.
  • Al telèfon 010 (o al 931 537 010 si es truca des d’un municipi que no sigui Barcelona).
  • A la seu de l’Institut de Cultura de Barcelona (Palau de la Virreina) entre les 10 i les 20 h de dilluns a diumenge.

En tots els casos, caldrà detallar el nom, els cognoms i la data de naixement, l’adreça de residència, el telèfon, el correu electrònic de contacte i la modalitat en què es vol participar.

Modalitats de la cavalcada

La persona participant del sorteig opta a un càrrec diferent en funció de l’edat que tingui. Aquestes són les diferents modalitats:

  • De vuit a 10 anys: patges de carrossa, que saludaran el públic des de les carrosses.
  • D’11 a 13 anys: patges de benvinguda, que saludaran el públic durant la cavalcada des de les carrosses.
  • De 14 a 17 anys: assistents del seguici, encarregats d’empènyer elements artístics o escenogràfics durant el recorregut a peu de tota la cavalcada.
  • De 18 anys en endavant: col·laboradors tècnics, encarregats d’acompanyar el seguici o empènyer elements artístics de la cavalcada, així com de qualsevol altra qüestió tècnics de col·laboració amb l’organització.

Sorteig per participar en la cavalcada

El 23 de novembre serà l’últim dia per efectuar la inscripció, fins a les 12 h. El dilluns 27 de novembre, a les 12 h, es farà el sorteig públic a l’Espai 4 de l’Institut de Cultura de Barcelona, al Palau de la Virreina (la Rambla, 99). Tothom qui ho desitgi podrà accedir a l’acte de selecció. Els noms dels escollits finalment per acompanyar les carrosses seran publicats al web de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquelles persones que hagin estat escollides en el sorteig per participar en la cavalcada hauran d’assistir a una reunió informativa durant el mes de desembre i als assajos, les dates dels quals es comunicaran per correu o telèfon.