L’idil·li de Bruce Springsteen amb Barcelona continua. Després dels dos concerts d’aquesta primavera a l’Estadi Olímpic, Bruce Springsteen i The E Street Band han anunciat que tornaran a actuar a Barcelona el 2024. Ho faran al mateix Estadi Olímpic el 20 de juny, en el marc d’una nova gira mundial. L’artista i la promotora Doctor Music ho han anunciat aquest dimarts a les xarxes socials.

A més d’actuar a la ciutat, també ho farà a Madrid, en aquest cas per partida doble, els dies 12 i 14 de juny.

Les entrades, a la venda el 14 de novembre

Tot i l’anunci, caldrà esperar uns dies més per poder comprar les entrades per al concert, que es posaran a la venda el dimarts 14 de novembre, a les 10 h, i per als dos concerts de Madrid una setmana abans, el 7 de novembre, a les 10 h. Per als concerts del 2023 es van esgotar en qüestió de minuts.

Podria haver un segon concert a Barcelona

El promotor de Doctor Music i de Bruce Springsteen a Barcelona, Neo Sala, no descarta un segon concert el 2024. Ho ha dit aquest dimarts al programa ‘El món de Rac1’.

110.000 persones van assistir als concerts del 2023

Més de 110.000 persones van poder veure en directe els dos concerts d’aquest 2023 que, com ja és habitual en el músic de Nova Jersey, van fregar les tres hores de durada. La seva estada a la ciutat va ser molt seguida pels mitjans de comunicació, sobretot per la visita de l’expresident dels Estats Units Barak Obama i el director de cinema Steven Spielberg.