Amb aquest gest els actors tenen poders per entrar en el pensament de determinades persones del públic. Van trobar una persona enamorada. I, fins i tot, els va arribar el patiment d'un dels espectadors. GLÒRIA ROGNINI, guionista i directora de 'I ara!!' "Quan més exigeixes, i ells cada vegada en saben més, no hi ha mai fons, és el que sorprèn, i és per això que el públic es queda sorprès de veure la capacitat de les persones amb discapacitat." La filosofia de la directora de la companyia, Glòria Rognoni, és que llueixin al màxim les seves potencialitats. La sorpresa del públic és un any més l'ingredient principal d'una obra heterodoxa en què pot passar de tot, com que aparegui el mateix ET. Després de nou mesos d'assaig només tenen garantida l'estrena a Barcelona al Teatre Victòria, però també volen portar l'obra a altres sales. Un any més han demanat suport al TNC per poder representar-la, però diuen que el conseller Mascarell els ha tancat la porta. També lamenten les retallades de l'Administració en el sector de la discapacitat. MARIA MERCÈ CLARA, presidenta de Femarec "Som conscients que la situació de l'Administració catalana és pràcticament de fallida però precisament quan menys hi ha més s'ha de prioritzar." Precisament a causa de la caiguda de les subvencions públiques, per poder mantenir viva la companyia de teatre social, Femarec ha demanat ajudes a empreses privades i també ha engegat per primera vegada el micromecenatge a través d'Internet i amb aquesta guardiola entre el públic assistent.

El nou espectacle del Grup de Teatre Social de Femarec està dirigit per Glòria Rognoni. La directora explica que és una obra sorprenent, divertida i que té la intenció de lluir al màxim les potencialitats de cadascú. Aquesta setmana s’ha estrenat al Teaatre Victòria en una única funció que es va poder veure aquest dimarts. La companyia ha iniciat contactes amb altres sales de tot Catalunya per poder seguir representant l’obra.

Retallades en el sector de la discapacitat

La Femarec lamenta que la caiguda de les subvencions públiques per als discapacitats dificulta la feina d’aquesta companyia. És per això que han engegat una campanya de micromecenatge perquè tothom qui ho vulgui col·labori econòmicament en aquesta iniciativa.