Rebuda gens habitual a L'Auditori. En poques ocasions, abans d'un concert els assistents es poden fotografiar amb els seus ídols de pel·lícules de ficció. Però per a la Film Symphony Orchestra res és impossible. Després de quatre anys amb el projecte de donar una nova dimensió a les bandes sonores de les pel·lícules més conegudes, els músics de la Film Symphony han fet parada aquest dilluns a Barcelona, en el tercer concert del Tour 2015. Una gira que duu primícies perquè per primer cop s'han pogut sentir en directe els temes dels films nominats als Oscars. CONSTANTINO MARTÍNEZ-ORTS, director de la Film Symphony Orchestra "Lo que intentamos hacer es desmarcarnos un poco de lo que hace todo el mundo. Escoger títulos desde lo más novedoso, traemos The Independence Day y traemos Los Vengadores, música de Oscars de 2015, cine clásico, cine de western, cine de aventuras. En fin, un gran recorrido por toda la historia del cine". L'orquestra també aprofita la gira d'enguany per presentar nou disc, gravat al concert inaugural del Tour 2014, i un ambiciós projecte de futur. Malgrat que la tendència a l'alça és gravar les bandes sonores a països en què surt més barat, la Film Symphony vol situar-se com a orquestra de referència per posar música a les pel·lícules que es facin a Espanya.

L’ocasió ho mereixia. La princesa Leia o un guerrer imperial de la saga ‘La guerra de les galàxies’ s’han encarregat de donar el tret de sortida a l’especial vetllada que estava a punt de començar. Així, abans d’ocupar les seves butaques a L’Auditori, els assistents al concert s’han pogut fotografiar amb els seus ídols de pel·lícules de ficció.

Ha estat un inici de concert poc habitual a L’Auditori, però per a la Film Symphony Orchestra res no és impossible. I per demostrar-ho, la banda sonora de ‘Missió: Impossible’ ha encetat el repertori de la vetllada. Es tracta del Tour 2015 de l’orquestra, que des de 2012 busca donar una nova dimensió a les BSO dels films més reconeguts. A més a més, per primer cop, s’han pogut sentir en directe les interpretacions de les pel·lícules nominades als Oscar 2015,’Imitation game’ i ‘La teoría del todo’.

Segons el director de la FSO, Constantino Martínez-Orts, s’han intentat escollir títols que van des dels més nous fins a temes de cinema clàssic, western o d’aventures. “En definitiva, es tracta d’un gran recorregut per tota la història del cine“, afirma.

A més a més, l’orquestra també aprofita el Tour 2015 per presentar nou disc i un ambiciós projecte de futur: la Film Symphony vol situar-se com a orquestra de referència per posar música a les pel·lícules que es facin a Espanya.