Des dels trucs més tradicionals... fins als més innovadors, i que deixen el públic bocabadat. Així és el festival Les 12 hores de màgia, que segons l'organització és únic al món. HAUSSON, director de 12 Hores de Màgia "Aquest tipus de marató és l'única que es fa en el món, dotze hores de màgia seguides, vol dir que comencem a les dotze del migdia i acabem a les dotze de la nit. Realment estem molt contents perquè hi ha una gran assistència de públic i els mags estan encantats de venir a treballar en aquest esdeveniment". Joves, experimentats, de casa o internacionals. Mags per a tots els gustos i de totes les procedències, com el Sasha, que és de Bòsnia. SASHA, mag "Que la gente no entienda pero que disfrute, esto es un poco lo que buscamos, que es esta linea delgada entre la mentira y el espectáculo". I sobretot amb una gran interacció amb el públic, que tan aviat participa en els trucs com es posa la capa de mag i fa el seu propi espectacle. "Ens ha agradat molt, molt dinàmic, amb uns trucs de màgia alguns molt espectaculars i a més com que li ha tocat ser voluntària, un afegit més". "Doncs el fet de no saber com es fa, i després tenir la intriga per no saber com es fa i tot això". La marató de màgia arriba aquest any a la vuitena edició i ho fa consolidant-se com una gran oferta de màgia a la ciutat.

Les 12 Hores de Màgia serveixen tant per acostar els millors mags al públic com per donar-hi a conèixer joves promeses de casa. Davant d’un públic molt entregat, els mags exhibeixen tota mena de trucs, però també els fan participar i els converteixen en autèntics protagonistes. Aquest diumenge han passat per l’escenari de la sala Joan Brossa artistes com els il·lusionistes Sermagus, Selvin, Sandro, Brando i Silvana, o Sasha.

Segons l’organització, aquest és l’únic festival del món que ofereix 12 hores de màgia seguides: comencen a les 12 h i acaben a la mitjanit. La marató arriba aquest any a la vuitena edició i ho fa consolidant-se com a gran trobada del món de la màgia a la ciutat.