El Matí musical per a embarassades és una iniciativa del servei educatiu de L’Auditori per a dones embarassades de més de quatre mesos i les seves parelles, ja que és a partir del quart mes quan el fetus té l’oïda formada. Les entrades del concert s’han exhaurit.

Durant tres hores i mitja, la pedagoga musical i directora del projecte, Anna Roig Dolz, ha desenvolupat  el taller. A través de les activitats musicals, els pares han pogut gaudir de la música i prendre consciència de la importància que els nadons puguin escoltar-la des d’abans de néixer.  Aquest treball ha finalitzat amb un concert en directe, en el qual s’ha treballat com ha de ser l’escolta de l’embarassada. El repertori de les músiques emprades durant el taller s’ha facilitat posteriorment als pares en un CD perquè es pugui repetir l’experiència a casa.

Més tard també s’ha organitzat un taller de 45 minuts per a nounats, amb els quals a través d’activitats musicals i sensorials s’ha volgut fomentar el vincle afectiu entre el nen i l’adult.

L’objectiu d’aquesta nova proposta és prendre consciència de la importància de sentir música des de petit. Dins d’aquesta nova programació de L’Auditori per als més petits de tots, la propera cita és el 7 de novembre amb el taller Tubs i Tubes. Fins al juny, L’Auditori oferirà 50 propostes familiars més.