La Film Symphony Orchestra torna a l’Auditori i, una vegada més, fa un ple absolut. I és que aquesta orquestra, dedicada a apropar la música clàssica al gran públic a través de les bandes sonores dels últims temps, té un gran nombre de seguidors a Barcelona.

Aquesta vegada el repertori és un homenatge al compositor John Williams, el mestre de les bandes sonores per excel·lència, just ara que fa 50 anys que va aconseguir la seva primera nominació als Oscar. Durant el concert s’han pogut sentir fragments d’algunes obres més destacades que han sonat en pel·lícules com ara: ‘Harry Potter’, ‘Jurassic park’, ‘Superman’, ‘Star wars’ o ‘La llista de Schindler’. Cinc d’aquestes bandes sonores van guanyar un Oscar i 22 van ser nominades.

Després de l’èxit d’aquesta gira dedicada a les obres de John Williams, la Film Symphony Orchestra ha decidit fer-ne una segona part, que arribarà a Barcelona el 3 de febrer. 

Molts usuaris han aprofitat l’ocasió per veure l’homenatge i recordar així les bandes sonores que han vist de joves o inclús de petits al cinema.