León Benavente són César Verdú (bateria), Edu Baos (baixista), Abraham Boba (veu i teclats) i Luis Rodríguez (guitarra), quatre músics amb llarga trajectòria que el 2012 van formar aquesta banda, consolidada ja com un dels referents de l’indie rock estatal.

‘Vamos a volvernos locos’

‘Vamos a volvernos locos’ és el títol del tercer treball d’estudi del grup León Benavente. Abraham Boba és el compositor de les lletres del grup, sempre directes, amb càrrega política i voluntat costumbrista. La badalonina Maria Arnal col·labora en el primer senzill del disc, ‘Como la piedra que flota’.

Col·laboracions

En aquest disc el grup ha col·laborat amb artistes com Maria Arnal, Eva Amaral, Miren Iza o Sara Condado. El grup va contactar amb Maria Arnal i Marcel Bages el 2017 perquè toquessin una cançó amb ells en l’últim concert a Barcelona de la gira anterior. Finalment van interpretar junts ‘Tú que vienes a rondarme’, una cançó del disc debut dels catalans, del qual s’han declarat fans.

Concert de presentació a Barcelona

La gira de presentació del disc ‘Vamos a volvernos locos’ té confirmades més de 30 dates, inclòs un concert a Mèxic. La cita amb el públic barceloní tindrà lloc a la Sala Apolo el 21 de novembre dins del Cruïlla de Tardor. Ja han esgotat totes les entrades per aquest concert.