Ja ho vam avisar: la quarta temporada venia plena de novetats, així que, una setmana més, estrenem noves seccions.

Alba Riera, experta en tendències, cultura i noves generacions, lidera la primera d’elles, dedicada a analitzar els fenòmens que van apareixent dins la cultura popular. Per a la primera entrega ens porta a Billie Eilish, sens dubte un dels noms més importants de l’any, i ens intenta desgranar les claus del seu èxit.
Un èxit que també serveix de benvinguda per a la vident Lu Vargas, l’altra nova incorporació a l’equip de l’’Habitació 910’. La seva secció, a la que hem anomenat HoroscoPop, també agafa a la jove cantant com a protagonista i tot observant els astres traça el futur professional de la jove cantant. A part, un cop l’Alvie recuperi el drama pop que ens devia de la setmana passada i ens expliqui les trifulques entre els germans Nick i Aaron Carter aprofitarem la visita de la Lu per saber com acabarà tota aquesta història.

Però això no és tot: tornem a omplir fins a dalt l’’Habitació 910’ amb les visites de Laura Martinova, directora i realitzadora, i de Mr. Llorca, artista i infermera. La primera es mou a tres bandes entre els mons del videoclip, la moda i la publicitat. El segon, es desviu per la sanitat però ja fa un temps que va començar a jugar amb la il·lustració i l’escultura i ara ja no posa límit a la creativitat.

I la desitjada col·laboració entre Maluma i J Balvin i la notícia que Shakira i Jennifer López compartiran escenari a la mitja part de la Super Bowl destaquen com els grans moments pop de la setmana.

Quasi no s’hi cap però us hi fem lloc: acompanyeu-nos a gaudir del millor pop a l’’Habitació 910’ de betevé!