JOAN DAUSÀ músic "No podem dir gaire cosa més que compaginem música i màgia i hi ha moments que estem junts i moments que ens separem, hi haurà una mica de tot." ANTONIO DÍAZ mag "Hay tres cosas aquí que me hacen mucha ilusión, una es compartir escenario con Joan, otra es actuar en el Liceu y otra es estar en un festival de música siendo mago, que es graciosos también."

La 16a edició del Festival Mil·lenni torna a presentar un cartell eclèctic. S’hi podran escoltar estils de música ben diferents. Un dels espectacles més especials serà el que farà el tenor Josep Carreras acompanyat per la Simfònica de Cobla de Corda de Catalunya i la Coral Polifònica de Puig-reig, un concert que servirà per cloure les celebracions de l’any de la capitalitat de la sardana de BarcelonaUn altre espectacle original serà el que oferiran el músic Joan Dausà i el mag Antonio Díaz, que barrejaran aquestes dues arts al Liceu.

John Mayall, James Taylor, Marianne Faithfull, Cat Power, Rafa Pons o Raphael són altres artistes que participaran en aquesta edició del Festival Mil·leni. Més de 30 concerts repartits entre principis de novembre i mitjan desembre. Els escenaris seran el Gran Teatre del Liceu, L’Auditori, el Palau de la Música Catalana i les sales Razzmatazz, Apolo, Bikini i BARTS.