Aquest cap de setmana arrenca la Festa Major de la Bordeta, que durant tres caps de setmana ofereix un programa d’activitats per a totes les edats. Com a novetat, a les tres comissions de festes existents, s’hi suma una quarta que agrupa els carrer de Parcerisa, Quetzal i la rambla de Badal.

Alguns veïns ja fa anys que, després de la cobertura de la ronda del Mig, van pensar que la rambla de Badal seria un bon espai per a fer-hi actes de festa major. En aquesta edició és una realitat i acull la fira d’atraccions i l’escenari per on passaran grups com l’orquestra Tela Marinera o els Jurassic Band.

Aquest primer dissabte el programa ha estat variat. Al matí hi ha hagut tallers i espectacles infantils, contacontes i teatre, mentre que a la nit els sopars de germanor i la música prendran el relleu. Diumenge serà el torn de la cultura popular, amb passejades de gegants, sardanes i havaneres, entre d’altres.

La Festa Major de la Bordeta ostenta el títol de la més llarga de Barcelona, amb activitats disseminades durant tres caps de setmana. El proper hi haurà activitats refrescants a Can Batlló i a la plaça del Fènix i el 15 de setembre La Bordeta en Dansa clourà l’edició d’enguany. Des de fa una dècada les quatre comissions de festa organitzen aquest acte unitari que aquest 2018, se celebrarà a la plaça de Celestina Vigneaux.