Txell Sust & August Tharrats Trio han estat els encarregats de posar punt final al cicle de Música als Parcs, en què hi ha hagut una cinquantena d’actuacions a la fresca durant els mesos d’estiu. La banda de jazz ha presentat al Parc del Clot el seu darrer disc, “Jazz nature”, publicat el 2017.

Sust, que posa la veu a aquesta formació que acaba de celebrar els 25 anys d’història, assegura que sempre els provoca “una felicitat absoluta” presentar el seu jazz més enllà del seu públic fidel que els coneix i els segueix: “Normalment toquem en llocs petits i és un plaer tocar aquest dijous davant de 2.000 persones”.

Per a “Jazz nature”, Sust i Tharrats van treballar braç a braç i expliquen que hi ha cançons en què la melodia està composta per la cantant, mentre que n’hi ha d’altres que és el pianista qui suggereix què ha de fer la veu: “Per una cançó, la Txell em va trucar perquè li faltaven quatre compassos i vam afegir una mica de melodia”, explica Tharrats per exemplificar el procés de creació.

Els organitzadors calculen que durant els mesos de juny, juliol i agost fins a 12.000 persones han assistit als concerts de Música als Parcs. Han estat una cinquantena d’espectacles programats, gairebé tots, en diferents espais verds de la ciutat.