El cantant de soul Clarence Bekker ha estat l’encarregat de clausurar la 16é edició del Mas i Mas Festival amb un concert acompanyat d’amics al teatre Coliseum. Amb totes les localitats plenes, el músic nascut, a Surinam però resident a Barcelona, ha presentat algunes de les cançons del seu darrer disc, ‘Beautiful Tomorrow’ (2018).

Bekker explica que aquest treball incorpora cançons que ha escrit en els darrers quatre anys i en què explica la seva experiència com a músic de carrer, en l’amor i la seva visió del món. És el primer treball en solitari de l’artista després d’haver participat en el projecte Playing for Change, una agrupació de músics global amb un rerefons humanista.

Ara Bekker considera que ha arribat el moment de centrar-se en la seva carrera: “Després de 10 anys amb Playing for Change, ha arribat el moment de tenir la meva pròpia banda i veure món junts”, assegura. Per aquest concert, el músic s’ha fet acompanyar de la cantant Gigi McFarlane i el Little Light Gospel Choir, a més de presentar algunes de les cançons amb l’acompanyament de ballarins.

Des del 31 de juliol i fins acabar l’agost, el Mas i Mas Festival ha programat més de 200 actuacions en quatre sales de la ciutat. Aquesta és una de les poques propostes culturals que té Barcelona durant el mes d’agost.