El Mercat dels Encants ha tornat a acollir aquest diumenge una nova edició de El Último Vermut del Mes, l’espai musical que combina música i vermut com a pla d’oci diürn. El músic Ferran Palau ha estat l’artista escollit per inaugurar el primer concert de la temporada de tardor, on ha interpretat cançons del seu tercer treball ‘Blanc‘.

Prop de 1.500 persones han assistit a l’esdeveniment per cantar algunes de les cançons més conegudes del disc. Un treball de pop metafísic, com el descriu ell, que la crítica ha valorat com un dels millors discos de 2018, consolidant la seva carrera en solitari.

Ferran Palau

Minuts abans de començar el concert, Ferran Palau respirava satisfet per acomiadar una gira que, diu, li ha portat moltes alegries i nous amics. A sobre l’escenari ha estat acompanyat per El Petit de Cal Erill, amb qui ha interpretat melodies subtils i delicades entre l’indie i el pop contemporani. El públic s’ha mostrat entregat amb les cançons de l’artista, en una jornada de diumenge assolellat on no ha faltat el vermut. Tot i que a la porta s’han fet cues per comprar les últimes entrades, la majoria d’assistents venien amb l’entrada comprada ja des de casa. I és que l’espai musical convidava a gaudir del concert en família i amics en un ambient festiu al Mercat dels Encants.

El músic d’Esparreguera ha posat la nota final a un últim any d’èxits pensant ja en el seu proper treball discogràfic, ‘Kevin’. El nou llançament musical, tan esperat pels fans, veurà la llum el proper 18 d’octubre. L’artista ha avançat que les composicions seguiran la línia dels seus últims àlbums, però que és un treball que sí espera desvetllar novetats en temes de producció musical.