Aprofitant la seva visita fugaç per actuar a la sala Razzmatazz de Barcelona, una de les drags més emblemàtiques de les darreres edicions del “reality” americà, Aja, visita l’’Habitació 910’ per omplir-la de bon humor, carisma i aire fresc. Ens parla del seu primer àlbum, publicat aquest mateix any, i de l’EP que està a punt de veure la llum i ens deixa viatjar en el seu jo més jove, allà a la seva Nova York, entre R&B, hip-hop i el pop-rock emo que va marcar primera dècada del nou mil·lenni.

Però abans ens visita Vicco, el nou “alter ego” de Victoria Riba. Si bé fins ara la cantant, compositora i pianista havia optat per un projecte més melòdic, amb suport en els seus inicis, tal com ens explica, per, ni més ni menys, Alejandro Sanz, la seva nova proposta aposta totalment per la música urbana. Aquesta versatilitat es fa palesa quan indaguem entre els seus referents, que van des de Lucie Silvas a J Balvin, passant per Ariana Grande.

I per tancar aquesta nit plena de visites, rebem l’Albie Leo i l’Hugo Diaz, dos artistes i creatius de l’escena queer valenciana. L’Albie, que ens destaca de les seves “playlists” vitals el ‘Bad romance’, de Lady Gaga, i el gran èxit de Geri Halliwell, ens explica com combina fotografia, estilisme i maquillatge en iniciatives com el Proyecto Lila que ja tardeu a buscar per xarxes. L’Hugo, per la seva banda, més enfocat en el disseny, va veure com la campanya de l’Orgull de València 2018 en què va participar es feia altament viral.

En un programa tan atapeït, rasquem minuts per estrenar l’àlbum debut d’Amaia, els nous senzills de Mariah Carey i Alicia Keys i el darrer vídeo de Charli XCX.

A més, us deixem una petita pinzellada del que ens espera en el proper festival In-Edit de documentals musicals.

Va, que encara ens queda lloc per vosaltres: acompanyeu-nos amb el millor del pop a l’’Habitació 910′ de betevé!