Als primers minuts de ‘Subúrbia’ us presentem a la Gia Ford, britànica que amb només un parell de singles al carrer està fent les delícies de la crítica especialitzada anglosaxona.

De nou ens aturem al llarga durada debut de la Amaia “Pero no pasa nada” un àlbum molt recomanable fent parada a “Quiero que vengas” així com també al nou llarga durara de Dorian Electra, un dels artistes queer amb més projecció a l’actualitat. Estrenem els nous singles de la Pj Harvey i la Kim Gordon dels Sonic Youth, dues dones fortes a l’indie clàssic, totes dues representant el Regne Unit i els EEUU respectivament.
A més, el nou single de les Shakespeare Sister o el debut en solitari de la líder dels Maribou State, la Holly Walker. Parem també especial atenció a Noruega amb la Girl in Red i els Pom Poko i anunciem la propera visita dels Vampire Weekend a Barcelona.

Per la segona part del programa prepareu les vostres esportives perquè cremareu la pista: Nous singles de la Georgia i els Ninety’s Story. Ut presentem al Petticoat o la catalana d’ascendència cubana Luna Ki.
A més, un parell de remix impressionants: els Purple Disco Machine pels Foals, el Joe Goddard per la Robyn, o l’últim track dels Whomadewho titolat “Montserrat”.

Escolteu el programa sencer aquí: