Aconseguir entrades de concerts de música a meitat de preu ara és més fàcil. Aquesta temporada el Palau de la Virreina ofereix la possibilitat de comprar entrades al 50 % de descompte pel cicle BCN Clàssics. D’aquesta manera l’oferta de música clàssica entra a formar del projecte Last Minute, en què s’ofereixen entrades a meitat de preu les últimes tres hores abans de l’inici dels espectacles. Això sí, t’has de desplaçar fins a la Virreina. Enguany l’oferta és aplicable per aquests concerts del cicle:

  • Els Nens cantaires de Viena actuaran al Palau de la Música el dissabte 22 de febrer a les 20 h
  • Academy of St Martin in the Fields actuarà al Palau de la Música el dimarts 17 de març a les 20 h. Interpretaran peces de Bach i Txaikovski
  • Filharmònica de Viena actuarà sota la batuta de Zubin Mehta al Palau de la Música el dissabte 25 d’abril a les 20 h
  • London Symphony Orchestra actuarà a L’Auditori sota la batuta de Simon Rattle el dilluns 11 de maig a les 20 h

Fins ara, aquest tipus de descompte només s’aplicava per a teatres i algun espectacle de dansa del Mercat de les Flors. Ara s’incorpora aquesta nova possibilitat.

Descomptes per a residents

Però aquests no són els únics descomptes que es poden trobar al Palau de la Virreina. Per exemple, el festival Primavera Sound ofereix descomptes per residents a Barcelona que s’apropin fins aquest equipament cultural.