Tot i que en l’oci nocturn de Barcelona, especialment en l’escena drag-queen i d’ambient, tothom l’anomenava La Mercurio, des d’un temps cap aquí ha tornat a incorporar el seu nom de pila, i ens explica a què es deu aquest petit canvi. Alex Mercurio, natural de Tenerife, ha viscut molts anys en el món de la nit, ja fos a Barcelona, Madrid o Londres, i des de fa cinc anys ha tornat a la seva illa, on ha obert una botiga de roba vintage. Però l’entreteniment encara forma i formarà part del seu univers que, si ens deixem guiar per les seves llistes de música, estaria marcat per l’R&B de les TLC o la veu divinal de Mariah Carey.

Javi Rubín, per la seva banda, ens porta himnes com el ‘We found love’, de Rihanna i Calvin Harris, o ‘Boys’, de Charli XCX, tan definitoris del seu propi imaginari a l’hora d’il·lustrar conceptes. Fill del País Basc, va cursar belles arts a Madrid, on per fi va trobar el seu camí. Tot això, i els anys posteriors fins al moment actual, ens ho explica aquí, acomodat a la nostra ‘Habitació 910’.

Kesha, The Pussycat Dolls, Lil Nas X, Meghan Trainor i Nicki Minaj… la llista de novetats es va fent més gran després d’un gener calmat. Per fi les grans estrelles del pop comencen a regalar-nos els primers èxits que marcaran aquest 2020!

Una setmana més, els noms femenins posen llum al pop, i es troben totes aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé!