Mathew Benjamin, més conegut en els cercles electrònics com Mathew Bushwacka B o simplement com Bushwacka!, és el protagonista de la ‘Retrospectiva’ d’avui.
Es tracta d’un dels noms imprescindibles per entendre l’evolució de l’electrònica de club britànica. Va començar a punxar a finals dels anys 80 en plena febre àcid house, i el va reclutar el productor, DJ i promotor Mr C per formar part de diversos clubs underground com per exemple Fantasy, Vapourspace o Release, tots bàsics per entendre els orígens del clubbing londinenc. La seva habilitat rere els plats el va portar ràpidament a fer els seus propis temes, fent-se un nom també com a productor. Seguidament va conèixer Layo Paskin, que juntament amb Mr C i ell mateix, van ser els responsables del mític club londinenc The End, avui desaparegut, tant pel que fa a residents com directors artístics. El club va generar el seu propi segell The End Recordings. Paral·lelament Bushwacka! va crear els seus propis segells Plank, especialitzat en breakbeats i Oblong més orientat al house. Per altra banda, va formar duet artístic d’èxit Layo & Bushwacka amb qual va editar nombrosos hits com ‘Deep South’ o ‘Love Story’ i àlbums com “Low Life” o “Night Works”. Sens dubte un personatge instrumental en l’evolució de l’escena electrònica britànica.

A ‘Actualitat’ podem trobar novetats d’artistes com Mall Grab, Special Request, Erol Alkan, Patricer Baumel o Bochum Welt, entre d’altres. I a ‘Clubbing’ tota l’actualitat noctàmbula de Barcelona.

Escolteu el programa sencer aquí: