Aquest dimarts al vespre s’han inaugurat Els Llums de Sant Pau al Recinte Modernista. Els visitants es trobaran un concepte totalment nou respecte a l’edició de l’any anterior. Aquest Nadal, l’espai s’ha transformat en tot un univers nou amb més de 20 instal·lacions artístiques lluminoses i una nova experiència sensorial.

La nova proposta amplia el recorregut respecte a l’any passat, amb més metres quadrats i espais nous, una oferta ampliada amb instal·lacions lluminoses individuals, enclavades en les diverses zones de la obra magna de Domènech i Muntaner.

Horari i on veure els Llums de Sant Pau 2022 a Barcelona
L’espectacle de llums i colors es podrà veure al Recinte Modernista de Sant Pau a partir del 22 de novembre

El concepte d’aquesta segona edició d’Els llums de Sant Pau serà L’Univers de la Llum, un viatge pels misteris de l’espai: galàxies, estrelles i planetes.

Els Llums de Sant Pau 2022 per Nadal a Barcelona: entrades, preus i dates al Recinte Modernista
T’oferim una guia completa d’Els Llums de Sant Pau 2022 amb entrades, preus, dates i horaris de l’espectacle de Nadal a Barcelona

Un planetari immersiu

Els assistents poden gaudir d’una experiència nadalenca i immersiva amb projeccions a les façanes, estrelles, planetes lluminosos, instal·lacions interactives, música i altres efectes sonors envoltants. Enguany els visitants tenen l’oportunitat d’endinsar-se en un planetari. A través d’una entrada misteriosa, els assistents caminaran entre diferents planetes i podran viure en primera persona la sensació d’estar caminant a l’espai. Aquest planetari també té una banda sonora que “transportarà el públic més enllà de la Via Làctia”, segons expliquen els organitzadors.

Foto: Els Llums de Sant Pau