L’espectacle ‘Els Llums de Sant Pau 2022‘ tornarà per Nadal a Barcelona. El Recinte Modernista de Sant Pau tornarà a vestir-se de llums i colors per transformar-se en un espai nadalenc. Ho farà amb novetats i un nou recorregut ampliat ambientat en les galàxies, estrelles i planetes.

L’esdeveniment va acollir el Nadal passat més de 210.000 visitants, amb les entrades exhaurides a la majoria de sessions. Aquesta experiència familiar a l’aire lliure també ha tingut un gran èxit de públic a les principals ciutats europees, com Berlín o Londres.

Com seran els llums pel Nadal 2022?

Els Llums de Sant Pau – Christmas Garden‘ serà aquest Nadal un viatge al cosmos. Un nou recorregut ampliat a través de les instal·lacions del recinte permetrà endinsar-se als misteris de l’espai: galàxies, estrelles i planetes. Un espai, diuen, on fer volar la imaginació, la mateixa que va portar Domènech i Muntaner a dissenyar un espai emblemàtic com el Recinte Modernista de Sant Pau. Un conjunt lumínic que convidarà a una experiència immersiva en un entorn declarat Patrimoni Mundial per la Unesco.

On comprar les entrades pels Llums de Sant Pau 2022?

Per fer front a l’elevada demanda per part del públic, aquesta setmana ja s’han posat a la venda les entrades per a la nova edició a Barcelona. La idea dels organitzadors és que es pugui planificar amb temps la visita i que ningú es quedi sense entrades.

Dates dels Llums de Sant Pau per Nadal

L’espectacle ‘Els Llums de Sant Pau – Christmas Garden’ estarà obert del 22 de novembre del 2022 al 8 de gener del 2023. Hi haurà vuit sessions cada tarda de 18 a 21.30 h, a excepció dels dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener, que restarà tancat.

Quin preu tenen les entrades dels llums de Sant Pau per Nadal?

L’entrada general a l’esdeveniment és de 14 euros, amb un descompte per a menors de 18 anys, majors de 65 anys, estudiants i persones amb discapacitat. En aquests casos l’entrada serà de 12 euros.

Les famílies també poden beneficiar-se d’un pack de quatre entrades per a dos adults i dos menors d’edat, amb un descompte de 12 euros del preu total de les entrades.

Si es vol comprar més de nou entrades també hi ha descompte de grups, que es pot aplicar en el procés de compra. No s’aplicarà en divendres, caps de setmana, festius i vigília de festius. Tampoc del 26 i 29 de desembre ni del 2, 3 i 4 de gener.