Aquest és en Leo, un dels patges dels Reis Mags que està des d'avui i fins diumenge als cinemes Texas. Aprofitant les vacances escolars, aquest cinema ha programat diverses sessions infantils per als nens i les seves famílies. "He vingut amb la meva germana, el meu germà i la meva mare i m'ho vull passar molt bé" Amb aquestes sessions, el Texas vol recuperar les pel·lícules que fins fa poc estaven en cartell, com per exemple 'Alvin i els esquirols' o 'Ice Age 4'. Hi ha programades sessions a les 12 del migdia i també a les quatre de la tarda. RICARD ALMANZÁN, gerent i programador dels Cinemes Texas "Són families sobretot, sobretot nens que encara han de descobrir el cinema, és molt curiós com venen nens molt petits que els pares que els fa molta gràcia que el nen entri al cine, a veure el temple, la gràcia del cine, el ritual del cine de veure una pel·licula amb gent, amb altres nens" FÈLIX MIRÓ "Vinc al cine perquè són festes, tinc als meus dos néts dinant a casa i hem decidit aquesta tarda a les 4 de la tarda venir al Texas, al cine de sempre de Gràcia a veure la peli del Papa Noel. Ells contents i jo més!" Les famílies no són els únics que aprofiten aquestes sessions. El Casal dels Infants també ha anat avui al cinema. MIRIAM IBÁÑEZ, monitora Casal dels Infants "Per molts nens és el primer cop que venen al cine, és com una nova experiència, estan molt il·lusionats, a més la pel·lícula és de Nadal i també els hi fa gràcia" I el que segur que tampoc no es perdrà la pel·licula d'avui és el patge Leo, que ha parat un moment de recollir cartes, per veure 'Al rescat de Santa Claus'.

Els cinemes Verdi a través del seu espai cultural Verdi Kids proposen cinema d’animació per començar el 2015. El 2 de gener a la tarda projectaran tres curts recomanats a infants a partir dels tres anys: ‘El ninot de neu’, de Diane Jackson i Jimmy T. Murakami, ‘Pink nanuq’, de Jeanine Reutermann, i ‘El Nadal del talp’, de Zdenek Miler. Es tracta d’històries que combinen dibuixos clàssics i il·lustracions delicades enmig d’un ambient hivernal.

El cicle es completa amb les projeccions de ‘Mi vecino Totoro‘ i una sèrie de contes animats recomanats a infants a partir de quatre anys. ‘Perdut i trobat’, de Philip Hunt, ‘L’aneguet feliç’, de Gili Dolev, i ‘Els fabulosos llibres voladors del Sr.Lessmore’, de William Joyce i Brandon Oldenburg.

Per la seva banda els Cinemes Texas programen sessions matinals a un preu de 3 €. La sala del carrer de Bailèn programa ‘Pérez, el ratolí dels teus somnis’, ‘Ice age 4’, ‘Alvin i els esquirols’ o ‘Cinema Paradiso‘, entre d’altres.