Són Kumisho, un trio franco-japonès de pop electrònic que combinen música i tecnologia. La cantant japonesa Kumisolo uneix la veu i els teclats a la guitarra de Romanovski enmig de projeccions animades. ÀSTRID ROUSSE, coordinadora del SonarKids "N'estem contents. CosmoCaixa és familiar, i la proposta del SonarKids també. És més d'avantguarda, proposem coses que no són tan habituals." En diversos punts de l'espectacle, a més, els nens en són els protagonistes. Poden pujar a l'escenari i interactuar amb les projeccions. "No hi ha gaires ocasions per anar amb la filla a veure concerts i està bé. La durada no és exagerada. A tu t'ha agradat?". "Les cançons m'han agradat més que quan s'ha jugat amb els nens." "M'ha semblat molt xulo, perquè les cançons eren xules, hi havia voluntàries i jocs." A més, per primera vegada, les activitats estan relacionades: un dels artistes de Kumisho organitza abans el taller de màscares japoneses que podran utilitzar durant l'espectacle. És el tercer any consecutiu que CosmoCaixa acull el SonarKids. Aquest any, ofereix 10 sessions, 6 més que l'any passat, i l'organització espera rebre fins a 2.500 espectadors, enfront als 1.200 de 2013. LLUÍS NOGUERA, director del CosmoCaixa "Amb Sónar ens coneixem des de fa temps. Des de fa dos Nadals volem oferir conjuntament aspectes que durant l'any no es poden veure." Per als qui avui s'ho hagin perdut, tenen una nova oportunitat demà diumenge i el proper cap de setmana.

Kumisolo, la cantant de Kumisho, combina la seva veu i els teclats amb la guitarra del francès Romain Romanovski i les projeccions animades del creador visual Shoboshobo. En la primera part de l’espectacle, a més, les projeccions il·lustrades no només es poden veure a la pantalla principal, sinó també sobre el vestit de la Kumisolo.

Per primera vegada, aquest any totes les activitats del SonarKids estan relacionades entre si: un dels integrants de Kumisho, el Shoboshobo, organitza un taller de màscares japoneses. Els nens les fan i després les poden utilitzar durant l’espectacle.

SonarKids ha previst que aquest any es dobli el públic que hi assisteix. Si a l’edició de 2013 hi van passar 1.200 persones, l’organització n’espera rebre unes 2.500. El xou es pot veure dos cops al dia, a les 13 i a les 17 h, tant aquest cap de setmana (27 i 28 de desembre) com el que ve (del 2 al 4 de gener).