L’edició número 32 del Saló del Còmic girarà al voltant de la temàtica de guerra, perquè s’ajunten les commemoracions de les dues guerres mundials i de la Guerra de Successió. S’ha programat una gran exposició sota el títol “Còmics en guerra”, que aportarà una visió antològica de les vinyetes bèl·liques. Hi haurà a més taules rodones, i conferències que comptaran amb la presència d’històriadors i il·lustradors de còmics. També hi haurà una mostra dedicada al 75 aniversari de Batman.

Reconeixement a Purita Campos

L’edicio d’enguany acull una exposició antològica de la dibuixant de còmics Purita Campos, que en l’edició anterior va guanyar el Gran Premi Saló del Còmic 2013. S’hi podran veure els originals de les seves historietes, les portades i també il·lustracions. Una de les obres que va tenir més notorietat és ‘Esther y su mundo’, que va captar l’atenció de moltes lectores.

Els autors convidats

Pel saló hi passaran artistes reconeguts a escala internacional com el periodista Joe Sacco, que presentarà la seva última obra, ‘La gran guerra’, ambientada en la Primera Guerra Mundial. El britànic Andrew Wildman, popular per la sèrie de còmics ‘Transformers’, i Mike Carey, guionista de ‘Lucifer’, també participaran en aquesta edició. Altres noms com Audrey Spiry, Chloé Cruchaudet, Eduardo Risso -dibuixant de ‘100 balas’- i Manuele Fior, entre d’altres, ja hi han confirmat la seva presència.