El mediàtic pianista sempre troba la manera per tal com es parli d'ell. En aquesta ocasió, un equip enregistra imatge de diversos moments de la gira espanyola que després es poden consultar a la xarxa. Anit encara no es podia consultar cap imatge rodada a Barcelona al web, però sí enregistraments de l'anterior concert a Madrid, com aquest en el qual se'l veu signant autògrafs un cop acabada l'actuació. La presència d'un operador de càmera es va fer palesa però, a l'escenari de L'Auditori. Lang Lang va sortir a escena saludant a totes bandes, perquè hi havia espectadors asseguts a tots els pisos, i fins i tot a l'escenari. A la primera part del programa va interpretar les sonates per a piano números 4, 5 i 8 de Mozart. Fent un salt de gairebé 60 anys, a la segona part va encarar quatre balades de Fréderic Chopin, la primera de les quals, la número 1. En aquesta segona part va poder exhibir el virtuosisme i la interpretació passional que el caracteritzen. Com era previsible, es va acomiadar amb el públic dempeus.

Lang Lang va triar un repertori per lluir-se amb una interpretació virtuosa i emotiva, tres sonates de Mozart i tres balades de Chopin. La gira que l’ha portat per Bilbao, València, Saragossa i Madrid s’ha pogut seguir a través del web del pianista.

Lang Lang és un dels pianistes més reconeguts del moment. El xinès es va asseure per primer cop davant del piano quan tenia tres anys. Milions d’espectadors el van descobrir en la cerimònia d’obertura dels Jocs Olímpics de Pequín de 2008. Des de llavors, la seva carrera ha anat en ascens i ha col·laborat amb directors d’orquestra tan importants com Daniel Baremboim o Gustavo Dudamel.