Set anys després s'ha tornat a obrir el teló. Els primers acords del nou teatre han anat a càrrec del Cor de Cambra de del Palau de la Música, dirigits per Josep Vila i Casañas. El Teatre Principal recupera l'esplendor gràcies a tres socis barcelonins i el grup Balañà, propietari de l'edifici. Per posar-ho a punt s'han gastat 6 milions d'euros en la primera fase del projecte. XAVIER DE BALAGUER, portaveu del Teatre Principal "Els moments de crisi són moments per apostar. Volem enviar un missatge a l'economia catalana que cal invertir a Barcelona i Catalunya." En total són 1.400 metres quadrats que a poc a poc recuperen la normalitat. A l'amfiteatre hi haurà dos restaurants des d'on es podrà presenciar l'espectacle. Això sí, la cuina encara està en procés de construcció. A banda de la sala principal, també es restaurarà la Latina, ara en obres, una sala en què durant l'última etapa s'hi va projectar cinema X. A més, el Frontó Jai Alai Palace servirà com per acollir diversos actes esportius. El Principal torna i ho fa enfocat al públic barceloní i amb la intenció d'integrar-se al barri. La prova n'és el conveni que ha signat amb la Fundació Tot Raval perquè una part dels 160 treballadors siguin veïns del barri en risc d'exclusió social. XAVIER DE BALAGUER, portaveu del Teatre Principal "Part del personal serà de la fundació Tot Raval. Gent que ve del fracàs escolar i es formarà. Gent en situació d'atur amb llarga durada..." std up: El concert del Cor de Cambra d'avui ha servit per fer un primer tastet del renovat Teatre Principal, però haurem d'esperar fins al novembre perquè el teatre obri definitivament. L'encarregat de dissenyar-ne la programació serà l'actor Toni Albà, nou director artístic.

Després de set anys tancat i gràcies a una inversió de sis milions d’euros, el Teatre Principal de Barcelona torna a lluir esplendorós. Les obres per renovar tota la zona de l’amfiteatre han deixat un espai luxós, ple de sofàs i butaques entapissades de vellut vermell. També s’hi han fet dos restaurants i l’espai està pensat per ser teatre i sala de ball.

El Teatre Principal reobre gràcies a tres socis barcelonins i el grup Balañà, propietari de l’edifici. Per posar-ho a punt s’han gastat sis milions d’euros en la primera fase del projecte. El portaveu del teatre explica que “els moments de crisi són moments per apostar, volem enviar un missatge a l’economia catalana que cal invertir”.

El Principal torna enfocat al públic barceloní i amb la intenció d’integrar-se al barri. La prova n’és el conveni que ha signat amb la Fundació Tot Raval perquè una part dels 160 treballadors siguin veïns del barri en risc d’exclusió social.

Amb motiu de les festes del Roser, diumenge al vespre, el públic ha gaudit d’un concert gratuït del Cor de Cambra del Palau. Sota la direcció de Josep Vila i Casañas, el cor ha interpretat peces de Heinrich Schütz, Dimitri Xostàkovitx, Johannes Brahms, Gabriel Fauré, Carles Santos, Josep Rodoreda i Enric Morera, amb Jordi Armengol al piano.