En Llàtzer ni treballa, ni estudia ni folla. Una nit tornant de festa, el seu pare, en Joan, no ho pot suportar més i l’assassina amb nata muntada. Però en Llàtzer ressuscita amb més gana que mai i amb una gran preocupació: perdre la virginitat. Aquest és l’argument d’‘El mort viu’, el primer projecte que betevé va estrenar dins el format ‘Tube d’assaig’, i que ara s’estrena després de rebre finançament i un Premi Ondas l’any 2015.

La sèrie, creada per Adrià Espí, Martí Pavia, Jordi Porcel, Joan Losada i Lluís Ferrer i dirigida per Adrià Espí, és una dramèdia costumista amb tocs de Berlanga, elements fantàstics i personatges esperpèntics inspirats en els germans Coen. El repartiment de la sèrie està format per Aimar Vega, Xavier Ruano, Arnau Vidal, Rosa Cadafalch, Jordi Vilches i Blanca Balletbó, entre d’altres. ‘El mort viu’ és una producció de Compacto.

Més sèries de betevé: ‘Les molèsties’ i ‘Oh my goig’

En el web de betevé teniu disponibles dues temporades completes de la sèrie ‘Les molèsties’, dirigida i protagonitzada per Roger Coma, i la primera temporada de la sèrie ‘Oh my goig’, un format per a joves i fet amb joves ideat per crear referents positius sobre la sexualitat a través de la ficció.