La sèrie web ‘El mort viu’, de betevé, forma part de la programació del Serielizados Fest, el Festival Internacional de Sèries, que es va inaugurar aquest dimecres. La sèrie s’ha projectat aquest dijous a la tarda dins la secció Panorama a l’Auditori del CCCB. ‘El mort viu’ és una sèrie web que s’emetrà aquesta temporada en aquesta casa, però que el públic del certamen ja ha pogut gaudir, i que explica amb humor la situació dels joves d’avui dia.

També s’ha preestrenat la segona temporada de la sèrie ‘Les molèsties’, dirigida per Roger Coma i protagonitzada per ell mateix, David Verdaguer i Alba Florejachs, entre d’altres. Els nous capítols es podran veure a betevé aquesta tardor.

‘El mort viu’, premi Ondas a la millor sèrie emesa per internet

L’any 2015, el capítol pilot d”El mort viu’ es va emetre a través del programa Tube d’assaig’ després de ser seleccionada pel primer Showcase de Pilots de Ficció, organitzat pel Serielizados. La sèrie era el projecte de final de grau de cinc estudiants de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Adrià Espí, Lluís Ferrer, Joan Losada, Martí Pavia i Jordi Porcel, i explica amb humor negre la història de la família Gifra i del fill petit, el Llàtzer, un “ni-ni” ociós. La sèrie es va endur el Premi Ondas a millor programa o sèrie emès per internet.

Després, betevé va finançar el segon rodatge de la primera temporada, que es el que es veurà aquesta temporada a betevé. Els joves i la seva situació en són també els protagonistes amb el mateix humor àcid.

Segona temporada de ‘Les molèsties’, de Roger Coma

betevé ha preestrenat també al Serielizados Fest la segona temporada de la sèrie ‘Les molèsties’, seguida d’un col·loqui amb el seu creador, Roger Coma, i part del repartiment, moderat per l’expert en sèries i col·laborador de l’‘Àrtic’ Pep Prieto.

Un cop més, la mirada de Roger Coma torna a fixar-se en clau d’humor en els canvis que comporta la vida a partir del 30 anys. Els nous capítols de ‘Les molèsties’, comèdia protagonitzada per Margalida Grimalt, David Verdaguer, Alba Florejachs, José Pérez i el propi Coma, es podran veure a betevé aquesta tardor.