ADA COLAU, alcaldessa "I és un moment que heu de pensar molt bé, i és el vostre moment. És el moment en què heu de pensar què us agrada de la ciutat, com podria millorar, què us falta a vosaltres en aquesta ciutat. És el moment de dir-ho en el pregó de Santa Eulàlia."

L’alcaldessa, Ada Colau, ha formalitzat aquest matí l’encàrrec d’elaborar el pregó de la festa major d’hivern als alumnes de 3r, 4t i 5è de primària de la ciutat. Fa quatre anys que els infants assumeixen la redacció del text que dóna el tret de sortida a les festes de Santa Eulàlia, la copatrona de la ciutat. En un acte a la plaça de Sant Jaume, Colau ha explicat que la temàtica d’aquesta edició se centra en la participació, “un dels drets que tenen els infants”.

L’alcaldessa s’ha dirigit als nens convidant-los “a pensar molt bé què els agrada de la ciutat i com podria millorar”. També els ha donat algunes idees que treballaran amb els mestres, com per exemple, reflexionar sobre la llibertat d’expressió, com utilitzar la tecnologia o com fer ús del lleure. El dia 11 de febrer, els petits pregoners llegiran el pregó davant de tots els barcelonins a la plaça de Sant Jaume.