El concert de Madonna també ha obligat a extremar les precaucions, en aquest cas al voltant del Palau Sant Jordi. Per accedir-hi ha calgut passar dos controls: el primer, a les tanques d'accés al recinte, i el segon, a la porta del Palau. A tots dos el funcionament ha estat el mateix. Tothom que hi volia accedir havia d'ensenyar, primer, l'entrada i després se l'escorcollava. Tot plegat ha alentit una mica l'entrada al concert, però per a la majoria, era un mal necessari. ANNA FÀBREGA "Hem facilitat el treball, suposo que dels Mossos: res de motxilles, res de ronyoneres, i el just." ROSA MARÍA "Hemos venido con el bolso vacío prácticamente. Lo que pasa es que como venimos de lejos no he podido traerme otro bolso. Es grande pero va prácticamente vacío." ESTELA CASTRO "Lo veo bien, tal como están pasando todos los acontecimientos de los atentados que ha habido." JOAQUÍN SÁNCHEZ "Hay como un poco de histerismo. Veo demasiados controles. Es la primera vez que encontramos aquí un control, cuando siempre esa plaza ha sido super pública." Per minimitzar les cues, des del Club de Fans de Madonna havien demanat als assistents que hi anessin amb antelació i que no portessin motxilles o bosses grosses, una recomanació que també han fet les empreses emissores d'entrades. En el dispositiu de seguretat hi han participat 120 agents dels Mossos d'Esquadra i 175 de seguretat privada. Com a mesura extraordinària, a més, s'ha tallat l'accés a l'Anella Olímpica. Pel que fa al trànsit, segons l'Ajuntament, hi ha hagut les restriccions habituals d'esdeveniments com aquest.

Per accedir a l’estadi s’han fet diversos controls: un a les tanques d’accés a la plaça del Sant Jordi, i d’altres per entrar a l’interior. Per evitar que s’hi formessin cues innecessàries, l’organització ha recomanat als assistents arribar a l’estadi amb hores d’antelació i no portar motxilles o bosses grosses.

Una altra de les mesures de seguretat excepcionals que s’han pres en aquesta ocasió ha afectat l’Anella Olímpica, on s’ha tancat l’accés des de les dues del migdia d’aquest dimarts. Tot i això, l’Ajuntament ha informat que la resta de restriccions de circulació i aparcament han estat les habituals en aquest tipus d’esdeveniments.

Unes 30.000 persones tenen entrades per accedir al Palau Sant Jordi en els dos dies de concert de Madonna, tres anys i mig després que vingués per última vegada a Barcelona. L’espectacle és un repàs de la trajectòria de la cantant, amb temes del darrer àlbum però també d’altres de  clàssics. El dispositiu de seguretat es repetirà aquest dimecres.