LÍDIA i ANDREU "Tenint en compte que això és de l'any 77 i que ja tenim uns quants anys, és retornar una mica a la nostra joventut. I que la saga perduri i que continuï és un gran què". JEB "Va ser de les primeres pel·lícules de ciència ficció que vaig veure i va ser El Retorn del Jedi". HORTÈNSIA "Vaig estalviar per poder tenir diners per poder pagar la meva entrada i la del meu germà per poder anar a veure la pel·lícula a Barcelona, quan la van estrenar".

L’exposició que acull aquesta setmana la sala polivalent del Mercat dels Encants farà les delícies dels amants de ‘La guerra de les galàxies’. S’hi poden veure diverses maquetes basades en les sis entregues de la saga, com de la nau Falcó Mil·lennari i figures a mida real d’R2-D2, Darth Vader o la princesa Leia. També s’exhibeixen dioarames fets amb peces de Lego.

Dissabte que ve, 28 de novembre, l’Encants Wars prendrà vida amb la visita d’actors disfressats de Dath Vader, Chewbacca i altres personatges de ‘La guerra de les galàxies’. A més, el robot R2-D2 es passejarà pel mercat i interaccionarà amb els clients. Els més experts podran assitir a xerrades sobre l’arquitectura, el disseny i la il·lustració relacionats amb la saga.