El director de la Sala Razzmatazz, Daniel Faidella, ha explicat a BTV que els Mossos d’Esquadra els han aconsellat reforçar els escorcolls personals a les entrades, però en general “les mesures de seguretat a les sales de concert d’aquest país són suficients”. Ha explicat que cap grup no ha cancel·lat al local l’actuació prevista, encara que sí que han constatat que “gent que havia comprat l’entrada anticipada no ha vingut al concert”.

D’altra banda, i coincidint amb la celebració del 15è aniversari de Razzmatazz Clubs, Faidella ha valorat molt positivament l’estat de la música en directe a la ciutat. Apunta, però, que “ens hauríem d’emmirallar en Anglaterra”, on la música en viu està present a quasi totes les sales de forma habitual. “Jo diria que a Barcelona som referent de música en directe a tot Europa, a pesar de la situació de feblesa de l’IVA i que fa que al promotor no li surti gaire a compte dur grups aquí.”

Tot i això, Faidella demana a l’alcaldessa, Colau, més suport al sector, i reclama espais alternatius a l’aire lliure per poder fer música en directe. Segons ell, a Montjuïc hi ha espais molt adequats per a aquest propòsit. El director de Razzmatazz ha dit també que el públic estranger de la sala acostuma a ser del 40 %, sobretot gràcies als estudiants d’Erasmus, i que a l’estiu se sol arribar al 80 %. “Quan vam arribar fa 15 anys a l’estiu tancàvem!”, recorda.