La cantant anglesa Dua Lipa ha estrenat el videoclip ‘Illusion’, que s’ha gravat a les piscines municipals de Montjuïc i ofereixen unes vistes espectaculars de la ciutat. S’hi pot veure la cantant, els ballarins i nedadors amb els monuments més icònics de fons donant protagonisme a la ciutat i oferint-la com a reclam turístic.

En el vídeo hi ha una picada d’ullet a la cultura catalana amb la recreació d’un castell que és coronat per l’artista, com si fos l’enxaneta.

A les imatges s’hi pot veure la torre de Collserola i també el Parc d’Atraccions del Tibidabo, que ha volgut mostrar la seva aparició en el vídeo amb una publicació a les xarxes.

Dua Lipa, de visita per Barcelona

Dua Lipa s’ha deixat veure aquests dies per Barcelona. Se l’ha vista passejant per la ciutat, pel carrer d’Enric Granados, i fent cua a la gelateria DelaCrem. El motiu de la visita ha estat el concert privat que ha fet aquest dijous al Palau Sant Jordi per als treballadors de McDonald’s. L’empresa ha celebrat a la ciutat la convenció mundial.

Més artistes que han triat Barcelona

No és la primera vegada que una cantant de renom internacional es fixa en les piscines municipals de Montjuïc com a escenari d’un videoclip. La cantant australiana Kylie Minogue també va escollir aquesta ubicació per al tema ‘Slow’, publicat el 2003.

També hi ha altres indrets de Barcelona que han estat emplaçaments escollits per artistes. L’any 1997, l’italià Eros Ramazzotti va pujar fins a dalt de la torre Mapfre per un videoclip. Shakira va gravar ‘Loca’ al passeig Marítim i l’estatunidenc Travis Scott va triar Ciutat Meridiana com a escenari.