dua lipa enric granados

La cantant anglesa coneguda mundialment Dua Lipa és aquests dies a Barcelona. Alguns dels seus fans l’han vist passejar pel centre de la ciutat, concretament pel barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample. En diversos vídeos que han publicat a les xarxes socials, es pot veure la cantant de música pop caminar pel carrer d’Enric Granados, acompanyada de la seva parella, i fent cua per comprar un gelat a la gelateria DelaCrem.

Concert privat per als treballadors de McDonald’s

Dua Lipa és a Barcelona la setmana que està previst que actuï en un concert privat de McDonald’s al Palau Sant Jordi. La companyia tancarà aquest recinte per oferir una festa als seus treballadors l’últim dia de la convenció mundial que està fent aquesta setmana a la ciutat. És la primera vegada que McDonald’s fa aquesta reunió fora dels Estats Units i se celebrarà fins dijous. Aplega 14.000 persones a Barcelona entre treballadors, franquiciats i proveïdors. The Killers també actuaran en el concert privat.

Dua Lipa, visitant recurrent de Barcelona

No és la primera vegada que Dua Lipa trepitja Barcelona. L’any 2020, la cantant londinenca va visitar la ciutat per gravar el videoclip de la cançó ‘Physical’ a l’interior d’un pavelló de Fira de Barcelona. En el vídeo hi apareix cantant entre les columnes característiques del recinte de Montjuïc, en un escenari ple de ballarins i de color. Aquest mateix 2024, durant el mes de març, la cantant anglesa d’origen kosovar va tornar a escollir Barcelona com a plató per a un dels seus clips musicals. En aquesta ocasió va escollir les Piscines Municipals de Montjuïc i també se la va veure gaudir de la gastronomia barcelonina.