DUA LIPA VIDEOCLIP

La cantant anglesa d’origen kosovar Dua Lipa estrenarà el proper 11 d’abril la seva nova cançó, ‘Illusion’, amb un videoclip gravat a les Piscines Municipals de Montjuïc. En el seu compte a X, se’n pot veure un avançament que ha publicat la cantant, en què se la pot veure movent el cos acompanyada de ballarins dins del recinte. S’hi pot apreciar també una panoràmica de Barcelona al seu darrere.

Les Piscines Municipals de Montjuïc es van inaugurar el 1929, però no va ser fins a la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona, l’any 1992, que es van reformar per acollir la competició de salts i també la fase preliminar del torneig de waterpolo.

Kylie Minogue també les va triar per al tema ‘Slow’

La cantant australiana Kylie Minogue també va triar aquesta ubicació per al seu vídeo ‘Slow’, publicat l’any 2003. A l’inici del videoclip es pot veure un home preparat per saltar del trampolí i, de fons, unes vistes impressionants de Barcelona.

Dua Lipa es passeja per Barcelona

Dua Lipa és a Barcelona ja que està previst que actuï, juntament amb The Killers, en un concert privat de McDonald’s al Palau Sant Jordi. La cadena d’hamburgueses tancarà el recinte per oferir una festa als seus treballadors l’últim dia de la convenció, el proper dijous.

La cantant de ‘New rules’ ha aprofitat per passejar pel centre de la ciutat, concretament pel barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample. En diversos vídeos que han publicat a les xarxes socials, se la pot veure caminar pel carrer d’Enric Granados, acompanyada de la seva parella, i fer cua per comprar un gelat a la gelateria DelaCrem.