carnaval 2023 barcelona

Barcelona ha donat el tret de sortida al Carnaval 2022 amb un programa farcit d’activitats. Els primers que s’han apuntat a la festa són els mercats municipals que, coincidint amb el Dijous Gras, han organitzat balls, tallers i concursos de disfresses. Al Mercat de la Concepció, a la Dreta de l’Eixample, els paradistes van disfressats, aquest dijous, i fan un ball en diverses franges horàries. Ho pots seguir en directe, des de dins, a partir de les 11 h en aquesta mateixa pàgina.

Al Mercat de Besòs, a Sant Martí, els paradistes es vesteixen de l’antiga Barcino, amb cavalls de cartró inclosos. Al de la Llibertat, a Gràcia, inauguren el Carnaval amb música i ballarins de Swing Maniacs. També hi haurà actuacions en directe al Mercat de Montserrat, a Nou Barris, i al de Felip II conviden els clients a fer un tast de botifarra d’ou. Per la seva banda, el Mercat de Sant Antoni organitza un concurs de disfresses entre les parades; els encarregats de votar els tres millors seran els mateixos clients.

Carnaval a Barcelona 2022

Cap de setmana de disfresses i música als mercats

Divendres i dissabte continuaran les activitats de Carnaval als mercats. El dels Encants farà un concurs de disfresses aquest divendres, amb premis que inclouen una escapada de cap de setmana. I el Mercat de Provençals promulgarà una llei que obliga a guarnir les parades amb globus, dur un llaç o una corbata o posar-se una gorra.

Alguns mercats trien una temàtica per ambientar la festa: al de Canyelles es disfressaran de pintors, al de Sarrià, de personatges de Super Mario Bros, i al d’Horta, de caixes, en referència al trasllat del mercat. El Mercat de Felip II es convertirà en un fons marí i el de la Guineueta ens transportarà fins a Hawaii.