Per primera vegada, amb el Beat Barcelona, la ciutat disposarà d’un espai propi dins del MWC de 1.500 m2 a l’aire lliure on es combinarà un espai de “networking” per als visitants a la fira tecnològica i una oferta musical liderada pels principals festivals de la ciutat com ara el Cruïlla, el Sónar o el MIRA Digital Arts Festival.

Gaudir de la tecnologia, l’art i la cultura

L’espai del Beat Barcelona té capacitat per a 600 persones i vol ser un aparador de l’oferta d’art, cultura i arts audiovisuals que pot oferir la ciutat al visitant. En aquest sentit l’aposta, especialment en horari de tarda, de 18 a 20 h, estarà organitzada pels principals festivals de la ciutat.

El Sónar, al Beat Barcelona

Un dels festivals més veterans i internacionals de Barcelona, el Sónar, farà acte de presència al Beat Barcelona el 28 de febrer. A les 16 h presentarà el “making of” d’un xou, exemple de l’estreta col·laboració entre humà i màquina, el AWWZ b2b AI DJ.

La DJ catalana AWWZ presentarà al Beat Barcelona el seu projecte en col·laboració amb la UPC, en el qual la DJ farà una sessió amb les propostes que li facilitarà la intel·ligència artificial. Aquesta IA ha estat entrenada per transformar els suggeriments que s’han fet a YouTube en una tria de cançons.

A partir de les 12 h la selecció musical de l’espai estarà comissariada per Sónar en exclusiva per al MWC.

El Cruïlla, al Beat Barcelona

L’1 de març serà el torn del festival Cruïlla Barcelona. Durant tot el dia seran els responsables de la banda sonora del Beat Barcelona, que servirà per presentar els artistes que participaran en l’edició 2022 del festival.

Els assistents també podran reviure l’experiència de pujar virtualment a l’escenari durant l’actuació del grup Black Eyed Peas al festival del 2019. Es tracta de la primera experiència de realitat virtual i immersiva 360º acompanyada de la tecnologia 5G a un festival europeu al 2019.

A les 18 h hi haurà una sessió amb DJ Amable, conegut per ser el discjòquei resident de Razz Club.

El MIRA, al Beat Barcelona

El 2 març estarà capitanejat pel MIRA Digital Arts Festival. Proposa, entre d’altres, un recorregut pels 16 anys de música, des del 2006 al 2022, que ha coincidit amb la presència del MWC a Barcelona. La responsable d’aquest viatge musical en el temps serà DJ Neska, originària del País Basc i resident a la ciutat.

El MIRA també presenta la instal·lació ‘27.500 parpadeos’, dels artistes Lolo & Sosaku, que es va estrenar al Llum BCN 2021.