Arriba el Carnaval 2022 a Barcelona i comença el compte enrere per escollir una disfressa original. Una de les opcions més divertides que tens per gaudir del Carnestoltes és disfressar-te en grup amb els teus amics o familiars i anar tots vestits d’una temàtica concreta. Et donem algunes propostes de disfresses en grup per al Carnaval 2022:

1. La disfressa d”El juego del calamar’ es manté entre les més demanades

La sèrie ‘El juego del calamar’ va convertir-se en un fenomen de masses a la tardor. Va ser la disfressa estrella del Halloween 2021 i aquest Carnaval torna a ocupar els primers llocs del rànquing, segons la botiga especialitzada Carnavalife. Si ets seguidor d’aquesta sèrie coreana i vols convertir-te en un dels guardians de la ficció de Netflix, només has d’aconseguir una granota vermella i una màscara negra.

Juego del Calamar

2. Les emoticones de WhatsApp, convertides en disfressa

Les emoticones de WhatsApp, també conegudes com a “emojis”, estan molt presents en el nostre dia a dia. Si vols una disfressa en grup per al Carnaval 2022, tens l’opció de vestir-te de qualsevol de les cares grogues popularitzades per l’aplicació de missatgeria instantània. Si ets una mica destre amb els treballs manuals, fins i tot pots fer-te-la tu mateix!

3. Converteix-te en un dels superherois d”Eternals’

Eternals’ és l’última pel·lícula de Marvel i els seus personatges són candidats a convertir-se en els protagonistes del Carnaval 2022. No saps quina disfressa triar? Una de les opcions que tens sobre la taula és la de convertir-te en Sersi, Ikaris, Ajak o Thena. A les botigues especialitzades de disfresses i a internet tens moltes opcions per vestir-te com si fossis un dels protagonistes d”Eternals’.

Imatge: Marvel

4. Fes una macedònia amb els teus amics

Les fruites són una de les disfresses de moda el Carnaval 2022. Si aquest any voleu anar a l’última moda, molt acolorits i aclaparar totes les mirades, podeu triar disfresses de fruites diferents i desfilar com si fóssiu una autèntica macedònia! Quina serà la teva fruita?

5. Retrocedeix als anys 80 amb la disfressa de Pac-man

Recordes el tradicional joc de Pac-man? Vols convertir-te en un dels protagonistes d’aquest famós videojoc que dècades més tard encara està de moda? Només t’has de posar d’acord amb els teus amics. Un de vosaltres haurà d’anar vestit tot de groc, com el famós Pac-man i la resta haurà d’imitar els quatre fantasmes —de color vermell, blau, rosa i taronja— que intenten menjar-se’l.