A partir d’ara, els residents de Barcelona podran gaudir d’una rebaixa del 30 % per a les rutes al Recinte Modernista de Sant Pau: les visites lliures passaran de costar 14 a 9,80 € i les guiades, de 19 a 13,30 €. És el canvi més notable de l’actualització de les tarifes d’aquest 2018 i forma part d’una iniciativa que es va posar en marxa el 2014, quan es van reobrir les instal·lacions.

Llavors es va impulsar el projecte ‘Amics Veïns’, que permetia als veïns dels barris adjacents a Sant Pau accedir lliurement al conjunt monumental de manera il·limitada per una quota anual de 5 euros.

Ara el projecte s’amplia a tots aquells residents a la ciutat i que hauran de presentar o bé el DNI o algun altre document acreditatiu en el qual consti que la residència és a Barcelona. En cas que es faci la compra per internet, un cop al recinte s’haurà de presentar també la documentació per acreditar la validesa del descompte. L’accés és gratuït, com ja era fins ara, per als menors de 12 anys, per a les persones sense feina, entre d’altres.