Tanquem el 2017 a l’’Habitació 910’ amb nervis i il·lusió: tot ha d’estar a punt per la rebuda de l’any nou i l’edifici sencer és un bullici de gent.

Cal fer abans una mirada enrere i destacar el millor de l’any. Dua Lipa i C.Tangana són noms obligats, i ja coneixem els preferits de l’Alvie, però ens queden per saber els del Jordi i segur que algun ens sorprèn.

I per sorpresa, l’aparició estel·lar de la nit! Per més que estiguem acostumats a allotjar les estrelles més variades del panorama musical, mai haguéssim pensat que celebraríem el cap d’any acompanyats, ni més ni menys, que de Núria Feliu! Així que aprofitem la seva visita per repassar la seva trajectòria, els seus caps d’any més bojos i comentar plegats l’indubtable èxit del 2017: el ‘Despacito’ de Luis Fonsi.

Encara ens quedarà fer previsions de futur: quins àlbums arribaran amb el nou any? Es coronarà Camila Cabello com a nova ambaixadora mundial de la música llatina? Hi haurà finalment l’esperat comeback de les Destiny’s Child? No podem esperar a veure què ens depara el 2018.

El moment s’acosta, toca pujar a l’àtic per a presentar les campanades però… L’ascensor s’atura. El temps corre i les campanades trontollen… Podrem entrar al nou any com cal?

Passi el que passi, l’any arriba plegat de pop a l’’Habitació 910’ de Betevé 91.0 FM!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part