Segons ha informat l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), David Armengol i Martí Manent han proposat un programa per al Centre d’Art Contemporani a partir de la idea de text, de la noció de llibre i l’escriptura, i centrat en les relacions entre escriptor i lector. El projecte tindrà cinc exposicions (pròleg, tres capítols centrals i un epíleg) a les quals s’afegiran grups de treball estables, publicacions (virtuals i físiques) i activitats paral·leles destinades a tots els públics, també als especialistes.

David Armengol i Martí Manent, residents a Barcelona i Estocolm, respectivament, han comissariat conjuntament diversos projectes centrats en el paper del so. Ho han fet a l’espai expositiu a Sons secundaris a la Galeria_t4 de Barcelona, Sound and me a CASM (Barcelona) o la Transmediale (Berlín). L’any 2000 van ser els autors del programa de ràdio ‘Cartografies, 2000 – 2002′ i uns anys més tard van comissariar el projecte ”P_0_4 Oficina” en l’edició de 2007 de Processos Oberts a Terrassa. Recentment, Armengol ha dut a terme el cicle Perplexitat a l’Espai 13 de la Fundació Joan Miró.

Del Canòdrom a Fabra i Coats

Tot i que en un inici l’Ajuntament plantejava situar el Centre d’Art Contemporani  al Canòdrom de la Meridiana, finalment aquesta ubicació es va descartar el febrer de 2012, i es va cessar el director en funcions del Canòdrom, el suís Moritz Küng. El tinent d’alcalde de Cultura, Jaume Ciurana, va considerar que el projecte representava una inversió d’1,6 milions d’euros per adequar l’edifici i uns costos fixos d’1,8 milions de l’activitat ordinària.