concerts gratis platja sant sebastia barcelona regata cultural copa america 2024 vela

Un dels atractius de la regata cultural que la Copa Amèrica 2024 de Barcelona portarà a la ciutat els propers mesos serà el programa de la Clàssica a la platja, que s’incorpora a la programació amb dos grans concerts gratuïts a la platja de Sant Sebastià. El primer serà el 12 de juliol al vespre amb un dels directors musicals més prestigiosos del món, Gustavo Dudamel, que repassarà la música del compositor de bandes sonores de Hollywood, John Wiliams. Hi sonaran temes com ‘Star Wars’, ‘Harry Potter, ‘Superman’, ‘E.T’ i ‘Jurassic Park’.

Dudamel dirigirà el Cor i l’Orquestra Simfònica del Liceu. Al concert també hi participaran la violinista Maria Dueñas i el violoncel·lista Pablo Fernández amb la col·laboració del Cor Infantil de l’Orfeó Català.

Morlot i l’OBC, l’11 de juliol

L’altre gran concert serà el dia abans, l’11 de juliol, amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i Ludovic Morlot de protagonistes. El recital anirà acompanyat de l’Orfeó Català, la soprano Serena Sáenz, el baríton Josep Ramon Olivé, la mezzosoprano Rinat Shaham i el tenor Freddie de Tommaso.

L’any passat es va celebrar aquest programa amb dues jornades de concerts a la platja organitzats pel Liceu, el Palau de la Música i L’Auditori amb un èxit total acostant la música clàssica a tots els públics. Enguany s’espera que els dos recitals siguin multitudinaris.

Amb la voluntat que tots els públics gaudeixin d’aquests concerts, la música del Cor Petit i el Cor Mitjans de l’Orfeó Català entrarà a residències de gent gran de la Barceloneta. També el Cor de Cambra del Palau de la Música oferirà una actuació gratuïta a l’Hospital del Mar.