Gustavo Dudamel

(ACN) El director Gustavo Dudamel ha inaugurat aquest dimarts la temporada 2022-2023 del Gran Teatre del Liceu amb ‘La novena simfonia’ de Gustav Mahler amb l’Orchestre de l’Òpera Nacional de París. En el marc de la celebració dels 175 anys del Gran Teatre, el Liceu i l’Òpera de París s’han agermanat i després de la pandèmia han recuperat l’intercanvi que es va haver d’ajornar. La iniciativa es complementarà amb el mestre Josep Pons dirigint l’Orquestra Simfònica del Liceu a París amb el ‘Castell de Barbablava’, de Bartók, amb Iréne Theorin i sir Bryn Terfel, el 10 de juny del 2023. Dudamel ha tornat al Liceu per inaugurar la temporada amb una peça que ja va interpretar arreu del món el 2011.

Entrades exhaurides per la Mercè

Segons informa el Liceu, setmanes abans de la celebració del concert inaugural de la temporada, el Liceu ha penjat el cartell d’entrades exhaurides. El concert ha estat el primer esdeveniment del curs que s’ha transmès en directe a través de la plataforma Liceu+.

Després de l’èxit al Liceu dirigint les temporades anteriors ‘La flauta màgica’, de Mozart, i ‘Otel·lo’, de Verdi, Gustavo Dudamel torna al Teatre per desgranar “els misteris de la darrera simfonia de Gustav Mahler, la novena, i demostrar que és un dels directors que millor coneixen i interpreten l’univers mahlerià”.